PeutersBijeen

Telefoon: (0528) 341262

obstiendeveen@bijeen-hoogeveen.nl

Inschrijven

U zoekt een fijne school voor uw kind. Laten we dan kennis maken. We gaan immers vele jaren met uw kind aan de slag. Maak een afspraak en maak kennis met de school, de leerkrachten, de leerlingen en onze visie op leren. Er ligt een speciale informatiebrochure “Bewust kiezen voor OBS Tiendeveen”, voor u klaar.

Als uw kind 4 jaar is, kan het gelijk geplaatst worden. Jongere kinderen mogen vijf dagdelen meedraaien. Hiervoor kunt u een afspraak maken.

Voor of tijdens de kennismaking kunt u het inschrijf formulier invullen. U kunt het ook vanaf onze website downloaden en printen.

Procedure aanmelding

Aanmeldingsformulier

Informatie aanmelding zij-instroom

Kinderopvang

In Tiendeveen zijn er mogelijkheden om uw kind voor- of na schooltijd op te vangen. Meer informatie hierover kunt u op school vragen.